Behradin

abouus-img

International Group of Behradin är stolt över att presentera sina viktigaste aktiviteter inom design, upphandling och implementering samt tillhandahållande av unika tekniska tjänster relaterade till genomförandet av bygg- och industriprojekt, särskilt i de mekaniska och elektriska installationerna, Entreprenörer och alla intressenter inom byggbranschen som beskrivs nedan.

  • Utför beräkning och design av produkter (Anchor Bolts, Modern Support Facilities …), ger relaterade kartor och verkställande detaljer, teknisk rådgivning, korrekt val av produkter och avancerad teknik.
  • Konsult- och teknisk support och professionell försäljning tillsammans med specialiserade lösningar för olika applikationer.
  • Samarbete med konsulttekniker och designer för att tillhandahålla lösningar och tekniska lösningar för att hantera olika frågor och hålla tekniska seminarier.
  • Samarbete med entreprenörer och administratörer inom utbildning, visning av produkter och tjänster på verkstaden, kontor eller telefon.

Kontakta företaget om du behöver mer information